boeken van Foekje-Fleur Fink

predikant - geestelijk begeleider - contextueel pastor - mediator

Een predikant, gespecialiseerd in geestelijke begeleiding, contextueel pastoraat en mediation.

Wil je niet dat de ander bij voorbaat al denkt te weten wat jou bezielt? Weet je eigenlijk al heel lang van jezelf dat je niet bent in te delen in een categorie, dat je niet tot een deel van een verzameling behoort? Verlang je dichter bij je eigen waarheid te komen? Vind je dat je een uniek mens bent en dat dáár naar ‘gekeken’ mag worden? Dan nodig ik je uit, zonder enig oordeel, samen met jou naar jouw geestelijke weg te kijken.

Tijdens de begeleiding kan in overleg gebruik worden gemaakt van een zeven-stappen-pad dat ik met het oog op de begeleidingspraktijk heb ontwikkeld. Dit stappen-pad kan als wegwijzer een zinvolle bijdrage leveren aan een geestelijk begeleidingsproces.

Familierelaties en vriendschappen kunnen beëindigd worden, omdat men elkaar onrecht heeft aangedaan. Het is dan van belang dat je van jezelf weet hoe je op dit onrecht reageert en waarom je reageert zoals je reageert. Vanuit een contextuele benadering ga ik met je op zoek naar nieuwe en toekomstgerichte mogelijkheden.

Ook de kerkelijke gemeente kan een beroep doen op mij.